MIN EGEN DAG!!

Yes endelig så har jeg fått min egen dag, Tirsdager. Jeg er Spinning Instruktør men har bare hittil vært vikar og steppet inn der det har trengtes, men endelig så har jeg fått min faste dag på trenings senteret her i Trøgstad :) +at jeg stepper inn andre dager om det skulle trenges. Er så glad for at det går riktig veien og at det blir mer og mer å gjøre. Har jo også prøvd å ha en del forskjellige timer med Corebar og vekter, og det er kjempe gøy det men jeg syns det mest morsomme er Spinninng.

Det og ha FULL sal gir så skikkelig trøkk og jeg kjenner det pumper skikkelig adrenalin gjennom kroppen. Håper det blir så bra trøkk i Trøgstad også. Når du brenner for en jobb så mye som jeg gjør i forhold til treningen da er det utrolig gøy og se at det går oppover på alle måter. Både kunder som liker timene og sjefen som utvider tidene fordi hun liker det hun hører og ser. 

Husker for en tid tilbake så var jeg veldig misunnelig på de som jobbet med det de brant for. Det og ikke tenke på tiden eller andre ting når du jobber, og tiden nesten løper fra deg egentlig. Da vet du at du gjør noe du elsker ja. Og nå har jeg kommet dit selv! YEY.. Og kan bare gå en vei herifra og det er oppover det. 

Vel, er det andre som har det sånn dem også, som elsker jobben sin? Og hvordan jobb har du?                                                                                                                       del gjerne med meg hva du elsker ved jobben din.. 

Ha en super deilig tirsdag alle sammen, og kos dere masse med fin været :) 
6 kommentarer

rundtomkringtrorjeg

10.02.2015 kl.08:49

Et liv med trening i fokus er et vakkert liv, trener selv mye, vedligt mye. Produserer endrofiner til det renner over :-) Et liv uten...Nope)

Utlending i Oslo

10.02.2015 kl.09:50

du er kjempe vakker

Marlene

10.02.2015 kl.12:52

rundtomkringtrorjeg: Jeg er såå enig som man kan bli ja.. :)
Jeg levde ikke med mye trening for noen år siden men den dag i dag så kan jeg nessten ikke være foruten nei!!

Marlene

10.02.2015 kl.12:53

Utlending i Oslo: Jo takker for det. :)

Egeo

10.02.2015 kl.17:48

Spinning er så morro! Det er favorittreningen min

Marlene

10.02.2015 kl.18:12

Egeo: Så bra at du også syns det.. Hehe.
Timen min begynner nå klokka 19.00 så det skal bli deilig med een times økt nå ja ;)

Skriv en ny kommentar

Marlene

Marlene

27, Trøgstad

Levd litt av et liv tidligere, på både godt og vondt. Sittet fast i mønsteret 13år,så tok alt en helomvending. Snart kone til min fantastiske partner i livet, og mamma til verdens beste lille gutt. Livet går fortere når man vokser på erfaring og det er på NÅ det gjelder.. Så dele/snakke/fortid/tanker/ideer/mål/nåtid + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits