MØTE ETTER 7 ÅR

I går så møtte jeg min tidligere bestevenine fra ungdomstiden igjen etter 7 år hvor vi ikke har hatt noe kontakt. Kjente på den følelsen at jeg hadde sommerfugler i magen når jeg satt på toget innover til Oslo, og jeg håpet på at møte skulle gå bra. Mine tanker suste inni mitt hodet og jeg tenkte på tiden hvor jeg var yngre og vi var bestevenner. 

Vi ble kjent etter at jeg flyttet til Lørenfallet som ligger i Sørum kommune og jeg begynte på ungdomskolen der. Vi begge hang på 'røykehjørnet' og det var vel der de mest "populære" på skolen var. Det var ganske mange som røyka på skolen den tiden, og for meg som var ny på skolen var det et sted jeg prøvde og få meg venner. Det tok ikke lang tid før jeg ble kjent med fler og fler. Blant annet Kine. Jeg husker godt at det tok litt lang tid før jeg ble ordentlig kjent med henne for det var en jente trio som var veldig tett og gikk sammen hele tiden både på skolen og etter skoletid. Men når jeg og Kine først begynte og gå sammen så var vi som knoll og tott. Både på skolen og hjemme og vi sov over hos hverandre hver mulighet som vi fikk lov til av våre foreldre, husker vi spurte nesten daglig om vi kunne det og det var ikke ofte vi ikke fikk lov heller. 

Fra ungdomskolen ( midten av 8 klasse ) til første året på videregående gikk vi sammen daglig, hele tiden. Vi var mye hos meg egentlig for jeg hadde ikke soverom inne i huset med mamma og pappa men jeg hadde en type brakke som lå i gårdsveien vår, ca 50 meter unna huset vårt. Ja snakk om privatliv jeg hadde a! Og der begynte jeg og ha noen små fester der til og begynne men etterhvert ble det mer og mer, og det utviklet seg til det verre med tiden. Vi begynte og feste med eldre folk også og noen ganger hendte det at vi var borte hele natten før vi ble kjjørt tilbake på morgenkvisten før mamma og dem våknet. Det gikk lang tid før foreldrene våre ante fare i forhold til hvordan livet vårt hadde utviklet seg. Vi hadde begynt og eksprimentere med rus. Uten og gå for detaljert innpå det nå så kan jeg iallefall si at dette var på daglig basis og at det eskalerte seg til verre ting hele tiden. Og da vi begynte på videregående så ble vi faktisk tatt av moren til Kine pga lukt, og det ble en ganske stygg og lang sak ut av det. Men vi fikk heldigvis lov til og være sammen for det, men dem ble mer observante når det kom til oss. Og på videregående hadde vi også begynt med hardere stoffer + at vi begynte å tjene penger på dette. Og vi tjente ganske så bra. Men så det som bare måtte skje, barnevernet. Jeg ble sendt bort og var borte i 2 år. Vi hadde kontakt på den tiden også men det var jo lite i forhold til det vi var vandt til. Men så begynte jeg med permisjoner og da møttes vi noen ganger, men siden jeg hadde permisjoner hjem til bestefaren min som bodde et lite stykke unna Sørumsand så ble ikke det så ofte heller  ( den historien om hvorfor kan jeg ta en annen gang ) 

Så flyttet jeg for meg selv til Lillestrøm i en alder av 19 år. Og jeg og Kine hadde fremdeles litt kontakt, men på denne tiden hadde vi gått litt våre egne veier. Men så kom det til det at jeg datt utpå igjen, og Kine hadde fått et forhold til en gutt som også ikke var mors beste barn - og vips så møttes vi ganske ofte igjen. Og vi gjorde mye sammen men det vi gjorde var ikke lov etter regler og lover, og det ble bare verre og verre - igjen.......  Så skjedde det, en episode som ikke skulle skjedd. Og en grunn som ofte skiller folk i den verden vi levde, penger.. Så vi mistet kontakten.  :-(  og det var helt for jævelig, min beste vennine - borte fra mitt liv. 

Men på denne tiden så var rushistorikken bare blitt verre og verre som sagt og når et menneske ruser seg på det vi gjorde på daglig basis blir du en annen person. Rett og slett kynisk og kald. Så det gikk da 7 år til vi nå i dag fikk kontakten igjen og det er kanskje sånn at vi trengte den tiden på oss for vi begge er på et mye bedre sted i dag. Begge to har fått stabilitet, bor bra, jobber, har kjæreste som er bra for oss, og har fått barn. Det er jeg så glad for og når vi møttes i går så var det så utrolig morsomt og faktisk føle på det at vi pratet sammen som vi aldri skulle ha mistet kontakten. Rett tilbake der hvor vi gikk ungdomsskolen og kunne prate om alt. Ja det var utrolig hyggelig og vi bestemte oss for at vi aldri mer skal miste kontakten. Det er jo også sånn at når du har levd et liv som vi har gjort så har man ikke så veldig mange venner som man har ett kjempe bra forhold til for man brenner noen broer på veien, og det er ikke alltid like lett og finne seg nye venner når man begynner og bli voksen. Så å få tilbake min beste bestevenn er ubeskrivelig godt!! 

Vel, nå har jeg fortalt ganske mye om meg og litt om hvordan ting har vært. Håper dere likte lesningen :) 

Er det noen som har opplevd noe lignende, truffet sin gode venn etter mange år eller kanskje savner bestevennen din enda?                                                                       Del gjerne litt om deg selv, vil gjerne høre!!    Ha en kjempe fin Fredag alle sammen    ( fredag den 13 ) hehe


7 kommentarer

FashionBoard

13.02.2015 kl.14:27

Hærlig blogg ! Håper du får en deilig helg :-)

Marlene

13.02.2015 kl.14:39

FashionBoard: Tusen <3 takk for det.
god helg til deg også :)

Klinkekuke

13.02.2015 kl.14:45

Fin blogg! Jeg har også blogg! :)

Silje S. Lopez

13.02.2015 kl.15:03

Veldig bra skrevet <3 Ha en super fredag :D

Marlene

13.02.2015 kl.17:11

Silje S. Lopez: Tusen <3 takk

rundtomkringtrorjeg

13.02.2015 kl.18:50

Herlig og lese, du skriver flott. Kjenner igjen dette har opplevd flere ganger dette. Ha en fin helg)

Marlene

13.02.2015 kl.19:28

rundtomkringtrorjeg: Hei hei.. Tusen takk for det :) God helg til deg også

Skriv en ny kommentar

Marlene

Marlene

27, Trøgstad

Levd litt av et liv tidligere, på både godt og vondt. Sittet fast i mønsteret 13år,så tok alt en helomvending. Snart kone til min fantastiske partner i livet, og mamma til verdens beste lille gutt. Livet går fortere når man vokser på erfaring og det er på NÅ det gjelder.. Så dele/snakke/fortid/tanker/ideer/mål/nåtid + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits