DET BESTE ÅRET <3 <3

Jippi yey. I dag er min vakreste lille prins 1 år gammel. Herregud så fort som tiden har flydd assa - ja jeg har ikke ord når det gjelder hvor tiden har blitt av.                             Men gud så morsomt det har vært gjennom de månedene han har vært her i livet mitt også, og jeg elsker og være mamma'en hans.  Herregud når jeg tenker på denne dagen for 1 år siden da jeg ble mamma til en fantastisk liten gutt så blir jeg så glad i mitt <3   Tiden jeg gikk gravid og selve fødselen var borte fra tankene mine i det jordmoren la Julian på brystet mitt. Fødselen måtte settes igang siden jeg gikk 1 uke over tiden, og i tillegg måtte jeg tilbringe 3 dager på sykehuset hvor jeg fikk stikkpiller som skulle sette igang i rier. AU OG FY F... hvor vondt det var de dagene på sykehuset - og ikke minst hvor utålmodig jeg ble også. Alt jeg ville var jo og få lille gutten min ut i verden til oss. Så skjedde det..... vannet gikk og seks timer og tretti minutter senere var han ute. 50 cm lang og 3450 gram, og all smerte og frustrasjon som var - ble borte i det vakreste øyeblikket hvor gutten min kom i mine armer. Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg kunne gått gjennom alt mange ganger bare for å kjenne den følelsen igjen. Det er så deilig det.

Så var det den første tiden med han hjemme da, hehe ja jeg satt ved siden han hele tiden og filmet og tok bilder og herregud hvor mye jeg dulla med han assa. Men det er jo noe i det andre sier - ta vare på den første tiden veldig godt for det går så alt for fort. Og det er jeg helt enig i ja for tiden går altfor fort i fra deg. Det er så mye som skjer det første året med en baby, og jeg gleder meg masse til alle tidene som er oss i vente også. :)  Det kommer nok til og gå kjempe fort det og ja. Nå er det snart barnehage tiden også. Dette året har han lært masse allerede da. Han sier mamma og pappa, hei hei, nei. Han vinker hade hade når noen skal gå. Han deler gjerne maten sin, og tilogmed smokken av og til også ;)  Han spiser også egentlig alt mulig han får prøve og det er jeg så utrolig glad for siden jeg spiser det meste selv, og jeg håper at det forblir sånn også - vet jo at det kan forandre seg.

Han er en veldig sjarmør og vet at han blir tatt bilde av når vi gjør det for han gjør seg til da, veldig noen ganger også. Men det er så morsomt det og jeg bare gleder meg til og være med på alle hans oppturer / nedturer og utfordringer. Være hans støtte her i livet og være den han kommer til for og prate med, få trøst av og støtte han. I just LOVE it <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 

                                                                                             Her er han bare 1 uke gammel

                                                                   

                                                                                                       Her er 2 uker gammel
                                                                     

                                                                                      Hjemme fra sykehuset og ca 1 måned gammel


                                                                

                                                                              Her begynner han og få sine uttrykk ja  :) 

                                                                   


                                                                   

                                                      Og dette siste bildet er tatt for noen dager siden hvor han sitter å ser på barne - tv og spiser mais pops.

                                                                    

Jeg kunne egentlig ha skrevet i det uendelige når det gjelder gutten min og rollen som mamma og jeg tviler på at jeg er alene om det.

Del gjerne med meg om livet ditt som mamma og ditt barn  :)  vil gjerne høre  

Ha en fantastisk lørdag videre alle sammen.

6 kommentarer

sara leite

21.02.2015 kl.21:09

så søt! <3

rundtomkringtrorjeg

22.02.2015 kl.05:02

så flott en kar da, igrunn en flott historie)

Marlene

22.02.2015 kl.09:29

Takk for det Sara leite ;-)

Marlene

22.02.2015 kl.09:30

Tusen takk for det. Ja han er kjempe flott :-) og har bare bra og flotte ting å si om gutten min assa ;-)

monaguldvik

22.02.2015 kl.11:40

Gratulerer så mye med gullgutten! Så fin :)

Marlene

22.02.2015 kl.19:47

Jo tusen hjertelig takk for det ja.
:-)

Skriv en ny kommentar

Marlene

Marlene

27, Trøgstad

Levd litt av et liv tidligere, på både godt og vondt. Sittet fast i mønsteret 13år,så tok alt en helomvending. Snart kone til min fantastiske partner i livet, og mamma til verdens beste lille gutt. Livet går fortere når man vokser på erfaring og det er på NÅ det gjelder.. Så dele/snakke/fortid/tanker/ideer/mål/nåtid + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits