OMSORGS KRIGEN

Det er så utrolig mange foreldre som er stygge mot hverandre her i verden. Og ja jeg er helt enig i at stort sett alle saker blir behandlet på riktig måte men jeg vet at det er mange som også er i omsorgs tvister som er veldig urettferdige. 

Derfor jeg velger å skrive om akkurat dette tema er fordi en som står meg veldig veldig nær er i en omsorgs kamp nå. Og den det går mest utover er en liten gutt på 5 år.     Litt av historien bak dette her er to foreldre som bærer på bitterhet opp mot hverandre. Spesielt moren er mest bitter, og hvorfor er fordi disse to kunne levd det perfekte familie livet hvis ikke faren hadde gjort det han har gjort. Nemlig utroskap, det er hovedgrunnen - og det skjedde dessverre mer enn en gang. Og dette forholdet utviklet seg til og ikke være et positivt forhold og dem gikk ifra hverandre. 

En god stund klarte dem og ha en grei dialog angående guttungen og hadde sin egen avtale seg imellom, men så når han fant seg en ny dame forandret det seg. Da tok det lang tid før han fikk se sønnen sin og hun truet med det ene og det andre i forhold til at han aldri skulle få se sønnen sin igjen, men da hun selv fant seg en partner så gikk hun tilbake igjen til avtalen dem hadde og alt var fint og flott en lang stund. Men så forandret det seg igjen da moren ble alene igjen - moren slo seg plutselig helt vrang og nektet all samvær. Tok opp besøksforbud og har i dag gått rettens vei for og forhindre at far skal ha noe som helst kontakt. Jeg vet at hun bærer mye bitterhet inni seg i forhold til at hun gjorde alt for denne faren og elsket han av hele sitt hjerte, og alt det raste sammen da han tok de valgene han gjorde. 

Faren får lov til og prate med sønnen sin en bestemt dag i uken kun på telefon, og det er hjerteknusende for gutten gråter jo selvfølgelig hver gang og skjønner ikke hvorfor det er sånn som det er. Han ber pappaen sin komme og hente han gang på gang og dette har pågått nå i 5 måneder. 

Så den dag i dag har dem nå vært i midlertidig rettsak hvor dem kom frem til at dem kjører saken videre siden ingen kommer til noen enighet. Der vil dem da granske hver part opp og ned og grave i fortid og nåtid og dette vil ta tid. Dem ser for seg rundt juli måned. Jeg mener at dette er så utrolig trist, og jeg har ikke ord for det. Den dette går mest utover er selvfølgelig guttungen som blir en brikke imellom disse foreldrene som ikke klarer og legge sine problemer til siden og tenke på hvordan det vil skade barnet sitt. Uff, og det er selvfølgelig mye mer rundt denne historien men dette er hovedtrekkene til det. 

Men dette er et eksempel på hvor slemme og utspekulerte mennesker kan være mot hverandre assa. 

Jeg håper det er flere enn meg som kikker på oppførselen til enkelte foreldre som velger og sette barna dems i sånne situasjoner?  Er det noen som har opplevd lignende? Hva tenker du om dette?        Del gjerne med meg hva slags tanker du har rundt dette temaet. Føler meg veldig engasjert i dette kjenner jeg.
Ha en strålende dag videre alle sammen.   :) 

Takk for at du tok deg tid til å lese dette, og gi din mening


2 kommentarer

rundtomkringtrorjeg

24.02.2015 kl.19:42

Kjenner det kokker av slikt, deseverre er ikke verden perfekt :-(

Marlene

28.02.2015 kl.09:39

det er jeg helt enig i. det er rett og slett skikkelig på trynet at foreldre holder på sånn.

Skriv en ny kommentar

Marlene

Marlene

27, Trøgstad

Levd litt av et liv tidligere, på både godt og vondt. Sittet fast i mønsteret 13år,så tok alt en helomvending. Snart kone til min fantastiske partner i livet, og mamma til verdens beste lille gutt. Livet går fortere når man vokser på erfaring og det er på NÅ det gjelder.. Så dele/snakke/fortid/tanker/ideer/mål/nåtid + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits