HELE KVELDEN MED TRENING

I går så var jeg med på styrke sirkel trening på jobben min, for neste uke så skal jeg kjøre den timen pga ferie. Det var såå morsom trening det :) digget det rett og slett.  For å forklare litt nærmere hva det er så er det sal time, hvor vi da setter opp forskjellige stasjoner, og i går hadde vi 12 stk i rommet hvor du da jobber intensivt på hver stasjon i 45 sekunder. Så løper man videre til neste og sånn fortsetter det en hel time. Skal si jeg kjenner det på hele kroppen i dag. Så det skal bli morsomt å ha den timen neste torsdag ja. Det var bra oppmøte også og damene ga masse skryt av timen og mente at dette ville dem være med på fast. Så gøy når det går oppover. Det er ikke så altfor lenge siden sjefen utvidet stedet og gjorde masse nytt og i den perioden var det ikke så mange som trente der pga støy og lignende men det ser virkelig ut som det tar seg opp ja. I lille Trøgstad  ;)  

Så når jeg var ferdig med første økt i går så var det spinning. Hun ene som jobber der skal begynne og være vikar på spinnings timene på lørdager men har aldri kjørt gjennom programmet så da spurte hun om jeg kunne være så snill og kjøre programmet med henne en gang så det ikke ble så veldig rart for henne til lørdag. Selvfølgelig gjorde jeg det, så snill som jeg er ;)   Tenkte på det som en ekstra time hvor jeg kunne pushe meg hardt før jeg gikk hjem. Og ja, det var nettopp det jeg gjorde. Når vi var ferdig med programmet var jeg så ør i beina mine og jeg var helt våt i håret - deilig assa. Det er ikke hver dag jeg rekker og trene en litt lengre økt så det var godt og få tatt i skikkelig.      Nå gleder jeg meg faktisk til neste uke hvor jeg skal jobbe mye på senteret alene pga ferie på de andre. 

Så nå i dag så skal jeg og lille gutt kose oss kjempe masse. Jeg skal male håndavtrykk og fotavtrykk på lerret av lillegutt, og så skal han bade. Noe han elsker og gjøre og kunne sittet der en time om gangen om han kunne ;) 

Men aller først så skal jeg lage bananlapper til han som han skal få til mat, og dette er verdens letteste oppskrift.

Det du trenger er egg og bananer ( jeg pleier og steke dem i kokos olje ) - så moser du dette sammen og steker på svak varme. Bruk lite av gangen sånn at du får dem så små i lapper størrelser.                      

Prøv da vel. Det er suksess for små barn som vil spise selv.Ha en kjempe fin Fredag alle sammen.  :) 

4 kommentarer

lykkebobla

27.02.2015 kl.11:55

Sirkeltrening er skikkelig bra trening, gøy er det jo også . Bananlappene så forresten veldig gode ut :)

rundtomkringtrorjeg

27.02.2015 kl.15:41

Sirkeltrening kan være røfft det, Ha en toppers helg)

Marlene

28.02.2015 kl.09:52

Ja det er sinnsykt bra trening. kjenner det veldig godt i kroppen i dag for å si det sånn :-)
bananlapper ja. Det er veldig fornøyd godt ja, burde prøve ;-)

Marlene

28.02.2015 kl.09:53

;-) takk i like måte ;-)

Skriv en ny kommentar

Marlene

Marlene

27, Trøgstad

Levd litt av et liv tidligere, på både godt og vondt. Sittet fast i mønsteret 13år,så tok alt en helomvending. Snart kone til min fantastiske partner i livet, og mamma til verdens beste lille gutt. Livet går fortere når man vokser på erfaring og det er på NÅ det gjelder.. Så dele/snakke/fortid/tanker/ideer/mål/nåtid + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits