SHOPPING APP ANBEFALES STERKT

Gud som jeg elsker denne app'en.  Den har alt av kjempe fine klær til oss damer, klær til gravide damer - masse kule klær til herrer - og ikke minst barn og babyer. Der kan du også finne alt fra hår, og da mener jeg ALT innen hår. Hårpynt, løshår, diverse farger ( kritt ) Og det er i det uendelige med smykker. Hals, øredobber, armbånd, fotlenker, og masse smykker til mage - og tatto smykker. Ansikts produkter, og annen kropps pleie. Sminke - ja MASSE sminke, sminkeutstyr, børster og lignende. Lommebøker i MANGE varianter, mobil etuier, vesker i alle slags former og størrelser, toalettvesker, sminkeholdere med skuffer og masse oppbevaring løsninger. Diverse ladere til mobilen i alle slags farger og lengder. Piercing i haugevis. Og sko ja. Hehe, sko er tingen. Dette er det også så ubeskrivelig mye av. Og undertøy til damer, shaper up i mange forskjellig fasonger og utgaver, sexy undertøy, bikinier, strand klær, treningsklær. Dem har til og med noen brudekjoler og det du skulle trenge til tilbehør. Og alt er BILLIG.

Jeg kunne holdt på lenge med og skrive hva som befinner seg i denne app'en for det er så ekstremt mye, og jeg har forelsket meg helt. Veldig mange av modellene er asiatiske og det er fordi mye av det kommer fra asia, så derfor må man passe på og ALLTID bestille klær i 1 størrelse større enn du normalt bruker. Du kan også gå inn og lese anbefalinger av andre som har handlet akkurat det plagget du ser på, og dem har ett størrelsediagram under hvert plagg eller sko som du selv kan dobbelt sjekke. 

Nysgjerrig på hvilken app dette er?? 

Gå inn på play butikk på mobilen din og søk på Wish   Det er en lyseblå firkant med en hvit W inni. 

Og hvis du vil ha en lignende app som bare er for barn som er helt likt opplegg med alt du kan finne til de små, ja da søker du i play butikk på Mama. Dette er en lyslillafirkant med en hvit M  Der vil du finne klær, MASSE klær til babyer og litt større - gutter og jenter. Leker og bamser, Luer, caps, pannebånd ++ Sko og sandaler, og dem har masse wall stickers i masse forskjellige motiv og figurer. Der vil du så absolutt drømme deg bort assa. Jeg har funnet masse fint til gutten min her ja. Ole brumm stickers til veggen, høyde stickers til veggen, lampe som lyser stjerner på rommet hans ( kjempe fin på kvelden når han skal sove ) Klær - og de er såå mye fine klær til babyer og unger der inne. Det anbefales på det sterkeste. 

En annen ting som jeg rett og slett elsker med disse to er at ALT er så utrolig billig, ja du får så mye fint for pengene. Og du har alt innenfor ett sted. Ja det tar jo ca ett par uker før du vil motta det du bestiller men det er det verdt og jeg liker også å tenke på at du da vil ha noe som ikke andre butikker her i Norge har. :-)

Det skader ikke å prøve. Last den inn da vell så kan du se selv.  ;-)

Håper du gir meg en tilbakemelding på hva DU syntes om Wish eller Mama, nysgjerrig på din mening.

Ønsker alle vakre mennesker der ute en fantastisk dag videre. Håper dere nyter fin været like mye som meg og lillegutt. 

 Snakkes ;-)

6 kommentarer

AnnEvy

11.03.2015 kl.17:13

Siden har mye fint ja! Jeg har selv bestilt 10 kjoler og litt annet derfra- og har nå mottat 5 av dem og er feil på alle eller at bildene er fullstendig misvisende.. Smykkene jeg derimot har bestilt er helt fantastiske :)

Oddsen.nu

11.03.2015 kl.17:24

Skal teste denne appen. Får se om den har noe til oss karer med hår på brystet og lite vett i panna :)

Marlene

11.03.2015 kl.20:11

AnnEvy: Uff da - så kjipt a. Hmm det er ikke sånn med det jeg har bestilt men selvfølgelig er det jo ofte man kommer over sånne feil når man handler på nettet da. Håper du ikke er misfornøyd med resten av klærene som kommer da ;-)

Marlene

11.03.2015 kl.20:12

Oddsen.nu: Den siden har noe til alle og en hver ;-) håper du finner noe da :-)

Andrea Desiree

11.03.2015 kl.21:25

det må testes, takk for tips :)

Marlene

11.03.2015 kl.21:57

Andrea Desiree: Ja gjør det, jeg er iallefall veldig fornøyd..

Skriv en ny kommentar

Marlene

Marlene

27, Trøgstad

Levd litt av et liv tidligere, på både godt og vondt. Sittet fast i mønsteret 13år,så tok alt en helomvending. Snart kone til min fantastiske partner i livet, og mamma til verdens beste lille gutt. Livet går fortere når man vokser på erfaring og det er på NÅ det gjelder.. Så dele/snakke/fortid/tanker/ideer/mål/nåtid + mye mer.

Kategorier

Arkiv

hits